Як отримати аргінін природним шляхом?

L-аргінін – це амінокислота, яка Природно міститься в червоному м’ясі, птиці, рибі та молочних продуктах. Він необхідний для виробництва білка і зазвичай використовується для кровообігу. L-аргінін перетворюється в організмі на хімічну речовину під назвою оксид азоту.

Бразильський горіх Бразильський горіх Він вважається одним із продуктів, найбагатших аргініном, що містить 2,1 г цієї амінокислоти на кожні 100 г їжі. Цей сухофрукт також містить оптимальну кількість селену, калію та цинку, необхідних мінералів для підтримки здоров’я серця та зміцнення імунної системи.');})();(function(){window.jsl.dh(' dLa1ZquFIprIp84P1YGsiAY__31' ,'

L-аргінін – це амінокислота, яка допомагає організму виробляти білок. Організм зазвичай виробляє весь необхідний L-аргінін. L-аргінін також міститься в більшості продукти, багаті білком, включаючи рибу, червоне м'ясо, птицю, сою, цільні зерна, боби та молочні продукти.

фрукти У цьому випадку авокадо, ківі, виноград, полуниця або кавун Вони є ще одним хорошим джерелом аргініну, крім того, що забезпечують наш раціон мінералами, вітамінами та антиоксидантами.

Горіхи та насіння корисні для здоров’я, тому ми рекомендуємо включити їх у свій щоденний раціон. Бобові: квасоля, сочевиця і нут Вони є чудовими джерелами аргініну, а також клітковини та рослинних білків.

Чай і кава: Цих напоїв мало, але вони є. Не забувайте вживати їх у помірних кількостях, аргінін корисний, але надмірне вживання кофеїну – ні. Інші напої, які також містять його, це пиво та вино.

Оцініть статтю