Як подякувати Богу за ще один день життя?

Я дякую Богу за все, що він є і представляє в моєму житті.”. «Я знаю, що сьогодні я побачу, як Бог діє в моєму житті та в моїх обставинах, і я відчуваю вдячність». «Дякую Тобі, Отче Боже, бо з кожним новим днем ​​Ти даруєш мені нові добра і милосердя.

Молитва є найкращим інструментом для вираження вдячності Богові і кілька разів довірте йому цілі та завдання свого життя. Тому ці псалми, які ви знайдете тут, можуть слугувати для вас натхненням подякувати Господу за чудеса, які Він учинив у вас.

Іноді це так просто, як мовчки визнайте, наскільки ви благословенні. Іноді це може бути добре слово, листівка подяки або щира молитва до Бога. «Хвала Єгові. О хваліть Господа; бо Він добрий, бо навіки Його милосердя».

Фрази подяки за все Кожен день я розумію, як мені пощастило, що ти є в моєму житті.. Дякую тобі, що завжди був світлом на моєму шляху. Ваші вчинки говорять більше, ніж слова, і я вдячний за кожен з них. Я ніколи не перестану дякувати тобі за все, що ти для мене зробив.

Филип’ян 4:6-7 Ні про що не турбуйтеся, але нехай ваші прохання виявляють Богові в кожній ситуації через молитву та благання з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого розуму, стерегтиме ваші серця та ваші думки у Христі Ісусі.

Я дякую Богу за все, що він є і представляє в моєму житті.”. «Я знаю, що сьогодні я побачу, як Бог діє в моєму житті та в моїх обставинах, і я відчуваю вдячність». «Дякую Тобі, Отче Боже, бо з кожним новим днем ​​Ти даруєш мені нові добра і милосердя. Твоїй вірності немає кінця, прославляю Тебе, Господи!

Оцініть статтю