Як приготувати кальмари в домашніх умовах?

Готуйте кальмарів недовго (кілька секунд) або варіть їх достатньо довго, щоб вони затверділи, а потім знову стали м’якими. Популярним способом швидкого приготування є тіла нарізати скибочками, покрити паніровкою і обсмажити . Пасерування та смаження також добре працюють. Тіла також можна залишити цілими, нафарширувати і засмажити в духовці.

Чим довше ви залишите їх у молоці, тим ніжнішими вони стануть.. Однак якщо ви поспішаєте, приблизно через три-чотири години занурені у воду вони будуть більш ніж оптимальними для приготування. Ще один менш поширений, але досить дієвий трюк – замочити їх у лимонному соку перед приготуванням.

Кальмари повинні варитися дуже коротко або дуже довго. Будь-що між ними робить його дуже гумовим. Досить двох хвилин на сильному вогні. Крім того, це займе щонайменше від 30 хвилин до години щоб знову пом'якшити його.

Обережно кип’ятіть приблизно 30-45 хвилин, перевіряючи текстуру виделкою кожні 15 хвилин, доки він повністю не стане м’яким і не буде готовий до подачі. . Я люблю використовувати цей метод як простий перший крок, щоб розм’якшити мої кальмари перед тим, як закінчити їх на сковороді або на грилі. Не викидайте залишки рідини!

Щоб отримати ніжну консистенцію, пам’ятайте, що кальмари не потребують багато часу для приготування. Ви повинні варіть кальмари або дуже короткий час (2 хвилини або навіть менше на сильному вогні), або дуже довго (принаймні 30 хвилин, щоб кальмари знову розм’якшилися) . Все, що між ними, зробить кальмари гумовими.

Оцініть статтю