Як приготувати простий сироп?

Проста формула сиропу: Цукровий пісок і воду в рівних пропорціях кип’ятіть на плиті до повного розчинення цукру, тоді ви готові додати до своїх улюблених рецептів. Щоб отримати більш в’язкий і потужний сироп, оберіть насичений варіант: 2 частини цукру на 1 частину води, приготовані таким же чином.10 жовтня 2023 р.

Простий сироп готується шляхом варіння рівні частини цукру і води, поки суміш трохи не загусне. Його можна використовувати як підсолоджувач у кулінарії та випічці, але найчастіше він використовується як інгредієнт для коктейлів.

Поради щодо приготування простого сиропу Щоб заощадити час, спочатку нагрійте воду, перш ніж додавати цукор. Не доводьте воду до кипіння. Вода повинна бути настільки гарячою, щоб цукор повністю розчинився, але не варто довго варити простий сироп (інакше вийде карамель).

Фармакопейні сиропи мають високу концентрацію сахарози (66,7% мас./мас. відповідно до IP або приблизно 85% мас./об. згідно з U.S.P.), що необхідно для стабільності. Сильніші розчини мають тенденцію до кристалізації, а розбавлені розчини можуть підтримувати ріст мікробів. Тому при 66,7% маси простий сироп діє як самоконсервант.

П’ять кроків від початку до кінця: (1) підготовка до сезону; (2) визначення КОЛИ натискати; (3) визначення дерев, які потрібно вирізати, та їх вирубування, (4) збір соку та його обробка (кип’ятіння/випаровування); (5) фільтрування, сортування та пакування сиропу.

Більше відео на YouTube

  1. Крок 1: Наповніть чайник чистою водою. …
  2. Крок 2: Закип'ятіть воду. …
  3. Крок 3: Очистіть місце та вимийте руки. …
  4. Крок 4: промийте та струсіть надлишок води. …
  5. Крок 5: Налийте воду…
  6. Крок 6: Нещільно наповніть ложку порошком формули. …
  7. Крок 7: Поверніть соску на пляшку. …
  8. Крок 8: Охолодіть пляшечку для вашої дитини.
Оцініть статтю