Як приготувати салат Доллі Партон із 3 бобів?

Салат простий. Це передбачає змішування трьох видів квасолі (звичайно), а саме квасолі, зеленої квасолі та жовтої воскової квасолі, перед додаванням до суміші зеленої цибулі та петрушки. В окремому глечику змішують італійську заправку, цукор і часник, а потім поливають салат. 29 травня 2024 р.

Процідіть банку квасолі, банку стручкової квасолі та банку воскових бобів на друшляк. Ретельно промийте квасолю. У невеликій мисці змішайте італійську заправку, цукор і подрібнений часник. У великій мисці змішайте промиту квасолю з подрібненою зеленою цибулею та петрушкою.

Напрямки. Змішати зелена квасоля, жовта воскова квасоля, квасоля, цибуля, селера, зелений болгарський перець і гострий перець в миску. Змішайте в каструлі оцет, олію, цукор, сіль і перець; доведіть до кипіння. Варіть і помішуйте, поки цукор не розчиниться, приблизно 5 хвилин.

⅓ чашки салату з 3 бобів (Wylwood) містить 60 калорій. Розподіл макроелементів складається з 93% вуглеводів, 0% жирів і 7% білків.

Напрямки. Зберіть всі інгредієнти. Комбінуйте квасоля гарбанцо, квасоля, чорна квасоля, зелена квасоля, воскова квасоля, зелений перець, цибуля та селера у великій мисці; перемішати.

У статті 1992 року, опублікованій у New York Times, вона сказала: «Я люблю смажена свинина, особливо жирової частини. Я нічим не можу допомогти. Чим жирніша їжа, тим краще». Вона також назвала зелену квасолю, зелень ріпи та смажену бамію своїми улюбленими стравами, коли розважалася.

Оцініть статтю