Як приготувати смажений рис?

Його приготування займає стільки ж часу, скільки і варіння. Щоб приготувати базову версію смаженого рису, нам знадобиться склянка рису, чайна ложка спеції вегета, половина чайної ложки шафрану, 2 склянки води і трохи оливкової олії. Розігрійте оливкову олію і додайте промитий і відціджений рис. Приправити спеціями і обсмажити.30 лист 2018

Спосіб приготування

  1. Рис варити до однорідності.
  2. На сковороді розігріти олію і обсмажити часник і цибулю 2 хвилини. Збийте яйця і розбийте їх на сковороді.
  3. Додати овочі і смажити ще 2 хвилини, періодично помішуючи. додати рис, соєвого соусу і обсмажте все на сковороді 8 хвилин. Нарешті приправити перцем.

Розігрійте олію до сковорідка, а коли воно досягне відповідної температури, додайте цибулю, часник і перець. Смажимо все максимум 5 хвилин. Висипте сире м'ясо в сковороду рис і знову смажити приблизно 5 хвилин до рис він буде трохи коричневим.

Також можна полоскати сирий рис і викладіть на глазуровану цибулю. Смажити, помішуючи, 5 хвилин (рис воно не повинно підрум'янитися), потім додайте бульйон або воду і варіть приблизно 20 хвилин, часто помішуючи.

Це буде працювати самий звичайний білий сорт. Додавши в блюдо куркуму або каррі, ми надамо зернам апетитний колір. Коричневий рис має більш насичений смак, тому кінцевий результат буде ще цікавішим. У тайських варіантах страви, відомих під загальною назвою Khao Pad, рекомендується рис жасмину або басматі.

Його приготування займає стільки ж часу, скільки і варіння. Щоб приготувати базову версію смаженого рису, нам знадобиться склянка рису, чайна ложка спеції вегета, половина чайної ложки шафрану, 2 склянки води і трохи оливкової олії. Розігрійте оливкову олію і додайте промитий і відціджений рис. Приправити спеціями і обсмажити.

Оцініть статтю