Як приготувати суміш для кексів у коробках?

Підніміть свої суміші для тортів і кексів на новий рівень, додавши трохи солодкі фрукти. Спробуйте чорницю, персики, полуницю, варені яблука або груші. Але використовуйте все, що є під рукою або в сезон.

Чи можна використовувати молоко замість води для приготування мафінів? Ми рекомендуємо використовувати воду; однак ми знаємо, що деякі виробники вважають за краще використовувати молоко для приготування булочок. Майте на увазі, що використання цільного молока або молока з високим вмістом жиру може призвести до щільнішої текстури. Використовуйте стільки ж незбираного молока, скільки води, зазначеної в рецепті.

Запустіть духовку на високій потужності Випікайте мафіни при 400°F протягом перших 5 хвилин, потім знизите температуру до більш стандартної 350°F протягом решти часу випікання.. Цей метод сприяє швидшій реакції розпушувачів (особливо розпушувача) у тісті, утворюючи чудово піднятий верх.

Ви могли б подвоїти необхідну кількість рослинної олії (або використовувати половину олії, половину розтопленого вершкового масла) і подвоїти яйця, для пишнішого тіста, яке після випічки буде більше схоже на традиційний пиріг. Для сумішей для мафінів, які потребують лише води, ви можете замінити воду молоком для більш насиченого смаку.

5 способів підбадьорити суміш для мафінів

  1. Додайте свіжі або заморожені фрукти. Додавання свіжих або заморожених фруктів до суміші для кексів Krusteaz — це простий, але ефективний спосіб змінити свої мафіни. …
  2. Пікантні надбудови. …
  3. Додайте горіхи. …
  4. Додайте солодкий або солоний закрутку. …
  5. Посипте хрусткою начинкою.
Оцініть статтю