Як скласти меню для кафе?

Як скласти меню кав'ярні

  1. Випишіть усі пункти меню. Першим кроком у процесі розробки меню є перелік усіх пунктів, які ви плануєте включити у своє меню. …
  2. Класифікуйте пункти меню. …
  3. Встановити ціни меню. …
  4. Створення опису меню. …
  5. Визначтеся з кольоровою схемою меню. …
  6. Розробіть меню своєї кав'ярні. …
  7. Фотографії меню кав'ярні.

Посередині: більшість клієнтів спочатку дивляться на середину вашого меню, що робить його чудовим місцем для розміщення спеціальних або обмежених пунктів меню. Верхній правий кут: друге місце, куди зазвичай звертаються ваші очі, – це верхній правий кут сторінки. Багато рестораторів розміщують тут перші та основні страви.

8 кроків для розробки надійного меню для вашої кав’ярні

  1. Визначте концепцію вашої кав'ярні, цільову аудиторію та години роботи.
  2. Визначте категорії їжі та напоїв.
  3. Досліджуйте, тестуйте та розробляйте рецепти.
  4. Джерело для постачальників вибраних інгредієнтів.
  5. Оцініть витрати.
  6. Визначте ціну.

Приклад меню гарячих напоїв кав'ярні

  • Подвійний еспресо.
  • Кортадо.
  • Flat White.
  • Капучіно.
  • латте.
  • гарячий шоколад.
  • Чай латте.
  • Чаї.

Як скласти меню

  1. Відкрийте Canva. Запустіть Canva та знайдіть «Меню ресторану». …
  2. Перегляньте шаблони. Знайдіть найкраще меню ресторану в нашій бібліотеці професійно розроблених шаблонів. …
  3. Налаштуйте меню. …
  4. Спробуйте більше функцій і додайте більше елементів. …
  5. Опублікувати або роздрукувати.
Оцініть статтю