Як скласти меню кав'ярні
- Випишіть усі пункти меню. Першим кроком у процесі розробки меню є перелік усіх пунктів, які ви плануєте включити у своє меню. …
- Класифікуйте пункти меню. …
- Встановити ціни меню. …
- Створення опису меню. …
- Визначтеся з кольоровою схемою меню. …
- Розробіть меню своєї кав'ярні. …
- Фотографії меню кав'ярні.
Посередині: більшість клієнтів спочатку дивляться на середину вашого меню, що робить його чудовим місцем для розміщення спеціальних або обмежених пунктів меню. Верхній правий кут: друге місце, куди зазвичай звертаються ваші очі, – це верхній правий кут сторінки. Багато рестораторів розміщують тут перші та основні страви.
8 кроків для розробки надійного меню для вашої кав’ярні
- Визначте концепцію вашої кав'ярні, цільову аудиторію та години роботи.
- Визначте категорії їжі та напоїв.
- Досліджуйте, тестуйте та розробляйте рецепти.
- Джерело для постачальників вибраних інгредієнтів.
- Оцініть витрати.
- Визначте ціну.
Приклад меню гарячих напоїв кав'ярні
- Подвійний еспресо.
- Кортадо.
- Flat White.
- Капучіно.
- латте.
- гарячий шоколад.
- Чай латте.
- Чаї.
Як скласти меню
- Відкрийте Canva. Запустіть Canva та знайдіть «Меню ресторану». …
- Перегляньте шаблони. Знайдіть найкраще меню ресторану в нашій бібліотеці професійно розроблених шаблонів. …
- Налаштуйте меню. …
- Спробуйте більше функцій і додайте більше елементів. …
- Опублікувати або роздрукувати.