Як створити медірі у Флориді?

Щоб виробляти сидр або мед у Флориді, людина повинна подати заявку та отримати ліцензію виробника вина (ліцензія AMW) відповідно до розділу 564.02 Статуту Флориди. У роздрібній торгівлі будь-яка особа, що має ліцензію продавця, має дозвіл на продаж сидру або медовухи як мінімум на продаж вина.

Відповідно до законодавства Флориди сидр є вином, тому заводи, які виробляють сидр, повинні мати ліцензію як виноробня, а не як пивоварня. Мід і медове вино не зовсім підпадають під визначення вина згідно із законодавством Флориди, але медоводства, як правило, також повинні мати ліцензію як виноробні.

В основному є три шляхи:

  1. Встановіть медзавод і виробляйте власний продукт.
  2. Створіть виноградну виноробню, а також виробляйте медовуху, можливо, 25% медовухи на ринку виробляє виноробня, яка також виробляє виноградне вино.
  3. Контрактуйте на виробництво вашої медовухи (набагато нижчі початкові витрати).

Щоб кваліфікуватися як фермерське виноробство у Флориді, виноробне підприємство має відповідати таким стандартам: виробляти та продавати менше 250 000 галонів вина на рік, з яких 60% виробленого вина виробляється з державних сільськогосподарських продуктів.

3000 доларів Ліцензія, необхідна для варіння пива, — це ліцензія CMB (або CMBP), що розшифровується як «Cereal Malt Beverage». Відповідно до Статуту Флориди §563.02 (2), «кожен виробник, який займається виробництвом лише солодових напоїв, повинен платити щорічний державний ліцензійний податок у розмірі 3000 доларів США за кожну фабрику чи філію, яку він чи вона може керувати.”

Оцініть статтю