Як в Індії називають чорний кмин?

Kalonji (іноді пишеться Kaloonji або Kalongi), більш відомий як Насіння нігелли (та/або насіння цибулі), чорне насіння, Nigella Sativa, чорний кмин…

Ще називають Nigella sativa, чорний кмин калонджі або нігелла, і більш поширений на Далекому Сході, Близькому Сході, Бангладеш, Індії та Африці. Насіння різне за формою, чисто темно-чорне, без інших видимих ​​кольорів.

Чорний кмин він же Чорна Джира Чорний кмин походить від Bunium bulbocastanum, виду рослини з сімейства Apiaceae, і іноді його називають чорним насінням або чорним кмином.

Вони відомі як Калонджі на ринку Індії. Ці насіння мають землистий і димний смак. Вони використовуються протягом століть завдяки своїм лікувальним і кулінарним властивостям. Він використовувався в різних рослинних і лікарських продуктах в аюрведичній галузі медицини.

Чорний кмин або кала джира – стародавня пряність Індії. Насіння рослини під назвою Nigella Sativa, яке традиційно використовувалося для лікування кількох захворювань. Ці насіння також відомі під різними назвами, такими як Kalonji, Himali Jira або Kala jeeral. Індійська кухня використовує це насіння як пряність.

Nigella sativa англійською мовою, Nigella sativa і його насіння по-різному називають чорним кмином, чорним насінням, чорним кмином, квіткою фенхелю, чорнухою, квіткою мускатного горіха, римським коріандром, насінням чорної цибулі та калонджі. Чорне насіння та чорний кмин також можуть стосуватися Elwendia persica, який також відомий як Bunium persicum.

Оцініть статтю