Як ви готуєте цвіркунів для споживання людиною?

Перед вживанням цвіркунів слід варити. Зазвичай їх спочатку відварюють, потім запікають або смажать на сковороді. Заморожування цвіркунів перед відварюванням приведе їх до сну (подібно до омарів), що гарантує, що вони не вистрибнуть із каструлі.

Смажте цвіркунів у попередньо розігрітій до 200F духовці протягом однієї-двох годин, поки вони не стануть сухими та хрусткими на ваш смак, але не підгорять.. Їх також можна приготувати на грилі або коптильні (дуже смачно!). На мій погляд, найкращий спосіб приготувати цвіркуна — це обсмажити його з часником, оливковою олією та сіллю.

Інструкції

  1. Встановлюйте тераріуми поблизу тепла. В одну помістіть цвіркунів, їжу, воду, посуд із землею та коробку з яйцями.
  2. Періодично перевіряйте грунт на наявність яєць. …
  3. Коли яйця вилупляться, помістіть дитинчат цвіркунів і посуд зі свіжим ґрунтом у перший тераріум.
  4. Щоб поїсти, хапайте молодих цвіркунів без крил.

Підсумок. Цвіркуни дуже поживні і доступні, тому люди їдять їх у багатьох регіонах світу. Цвіркуни є хорошим джерелом білка, жиру, вітамінів, мінералів і клітковини і можуть принести користь здоров’ю кишечника.

Цвіркунів, вирощених на промислових фермах, безпечно їсти сирими, оскільки їх годували чистою їжею. Однак дикі цвіркуни можуть бути неприємними, а іноді навіть паразитичними, якщо вони харчувалися тим, що може зробити їх небезпечними для споживання. Вони можуть бути переносниками нематод, тому перед вживанням їх краще приготувати.

Цвіркуни найкраще описуються як ароматизатори картопляні чіпси. Їх часто приправляють такими ароматизаторами, як барбекю або лайм, оскільки їхній простий смак важко відрізнити. Неприправлені, вони на смак трохи нагадують едамаме та мають землистий смак умамі.

Оцініть статтю