Як ви їсте сир Фонтіна?

Запіканки (зокрема мак і сир), піца, бутерброди з сиром на грилі, фріттати та запечені страви всі отримають користь від липкої плавкості Фонтіни. Страва під назвою Fonduta alla valdostana, виготовлена ​​зі збитого фонтіни з молоком, яйцями та трюфелями, є одним із традиційних способів використання сиру Фонтіна.19 січня 2023 р.

Фонтіна чудово працює в гарячі страви і дуже гарно тане. Одним із поширених рецептів є запечена фонтіна, яка складається з суміші фонтіни, оливкової олії та трав і подається як гаряча заправка до хліба. Цей сир чудово доповнює соуси, бутерброди, піцу та страви з пасти.

Фонтина відмінно підходить для плавлення. Насправді це так добре, що є класичний рецепт фондю з цього регіону, про який ми щойно згадали, Fonduta alla valdostana. Тепер, коли ми з’ясували, що він добре тане, наступним кроком буде покласти цей матеріал на ваш бутерброд. Цей сир може покращити танення індички, як ніхто.

Шведська Фонтіна – чудовий приклад сиру, який спочатку потрібно зняти воскову шкірку перед їжею.

Наступного разу, коли ви зіткнетеся з підносом із сиром, пам’ятайте про це шкірка сиру їстівна, але їсти сирну шкірку вирішувати вам. Якщо вам подобається, їжте. якщо ні, то не роби. І якщо шкірка легко знімається, це, ймовірно, не призначене для вживання в їжу та не покращить ваш смак.

Запіканки (зокрема мак і сир), піца, сендвічі з сиром на грилі, фріттати та запечені страви всі отримають користь від липкої плавкості Фонтіни. Блюдо під назвою Fonduta alla valdostana, виготовлене із Фонтіни, збитої з молоком, яйцями та трюфелями, є одним із традиційних способів використання сиру Фонтіна.

Оцініть статтю