Як ви керуєте несучістю курей?

Курка, вирощена для кладки яєць для споживання людиною, може випробувати одну з кількох різних технік утримання. Деякі проводять життя разом з іншими курами в маленьких клітках, тоді як інші скупчені разом у величезних сараях з тисячами інших курей і без доступу до природного світла.

Як зберігати свіжі яйця. Коли вони вийдуть із курятника та звільняться від будь-якого пір’я та калу, які прийшли з ними, яйця повинні бути охолодженими. Хоча немиті яйця з неушкодженими кутикулами можна безпечно зберігати при кімнатній температурі, охолодження яєць допоможе їм довше зберігатися; близько 5-6 тижнів.

Коли кури переходять на яйцекладку, у вас є кілька варіантів.

  1. Один із варіантів, особливо якщо у вас дуже мало курей, — це дозволити старшій курці іншим чином робити свій внесок у господарство. …
  2. Інший варіант – використовувати своїх курей як м'ясних курей замість яєчних несучок. …
  3. Третій варіант – утилізувати курку гуманно.
  1. Охолоджуйте яйця при температурі 45 градусів F або менше після сортування.
  2. Зберігайте яйця в картонній упаковці. …
  3. Огляньте яйця. …
  4. Перевірте дату упаковки. …
  5. Перед використанням розбити яйця в миску. …
  6. Вимийте руки, посуд та обладнання гарячою водою з милом після контакту з яйцями.
  7. Ніколи не їжте сирі яйця. …
  8. Щоб уникнути хвороби, варіть яйця до твердості жовтків.

Щоденне годування та свіжа вода все, що насправді потрібно курям, окрім безпечних житлових приміщень. Після того, як ви облаштуєте курник, кури будуть в основному піклуватися про себе. Доглядати за курчатами вдома – це корисний досвід, який може дати чудові на смак свіжі яйця з ферми без хімікатів.

Оцініть статтю