Як ви пресуєте тісто для печива?

Викладіть тісто на нижній лист пергаменту. Для рецептів, які дають більше дюжини печива, вам, швидше за все, доведеться працювати партіями по два або більше. Накрийте тісто другим листом пергаменту. Погойдуйте качалкою вперед і назад над пергаментом, щоб розрівняти тісто.8 грудня 2023 р

Поширеною проблемою є те, що тісто занадто жорстке для розкладання. Якщо ви опинилися в цій ситуації, Велика ймовірність, що ви додали забагато борошна в тісто. Щоб виправити це, спробуйте додати трохи рідини (молоко, воду або розм’якшене вершкове масло) по одній столовій ложці, поки тісто не стане трохи пухким.

М’яке – тісто, яке є «м’яким» або «рідким», можна згустити додайте до суміші одну-дві столові ложки борошна. Це допоможе уникнути того, щоб ваша партія «розпливалася» і не виходила з духовки, як плоскі, не дуже схожі на печиво калюжі.

Відкрутіть кільце на дні і наповніть бочку приготовленим тістом. Виберіть диск печива, який ви хочете використовувати, і покладіть його на кінець преса гладкою стороною назовні. Прикріпіть кільце до преса. Тепер ви готові розпочати натискання!

Якщо ваше печиво неодноразово виходить плоским, незалежно від рецепту, швидше за все ваша духовка занадто гаряча. Ось що відбувається. Вершкове масло надзвичайно швидко тане в занадто гарячій духовці, перш ніж інші інгредієнти затвердіють у структуру печива. Таким чином, як масло розтікається, так і все рідке печиво.

Викладіть тісто на нижній лист пергаменту. Для рецептів, які дають більше десятка печива, вам, імовірно, доведеться працювати партіями по два або більше. Накрийте тісто другим листом пергаменту. Погойдуйте качалкою вперед і назад по пергаменту, щоб розрівняти тісто.

Оцініть статтю