Як ви робите пюре з помідорів?

Очищені помідори розімніть виделкою перед тим, як викласти їх у сковороду. Після відкриття додайте крапку олії в банку поверх помідорів, зберігайте в холодильнику та споживайте протягом 4 днів.

Однак, щоб намазати його на піцу, очищені помідори потрібно подрібнити бажано вручну або за допомогою млина, але ніколи не занурювальним блендером. Тому що центрифуга лопатей може окислити продукт і подрібнити насіння, зробивши його гірким, більш тьмяним і менш вираженим кольором.

Якщо замість цього, відкриваючи банку очищених помідорів, термін придатності яких закінчився більше місяця тому, ви відразу помічаєте неприємний запах або навіть шар цвілі на поверхні, означає, що продукт категорично не можна приймати всередину.

Очищений помідор: це цілий помідор без шкірки, занурений у більш густий сік (пюре). Порівняно з м’якоттю її недолік полягає в тому, що вона не готова до використання (оскільки її потрібно подрібнити), містить більше води всередині (нижчий вихід) і містить більше насіння всередині.

Розріжте помідори навпіл і за допомогою ложки зберіть желатинову частину, що містить насіння. Акуратно помістіть його в невелику тарілку і промийте водою.

Помідори багаті водою та насінням, елементами, які після змішування можуть значно змінити консистенцію та смак продукту.. Змішування помідорів може призвести до руйнування насіння, звільнення гіркого присмаку, який може поставити під загрозу смаковий баланс страви.

Оцініть статтю