Як ви використовуєте барбекю з капюшоном?

Поставте деко на тарілку для барбекю, розмістіть м’ясо в центрі барбекю, закрийте кришку та смажте протягом рекомендованого часу.. Вийміть печеню, коли вона буде готова до бажаного ступеня. Чудовим способом перевірити, чи вона готова, є вставити термометр у найтовщу частину м’яса, щоб отримати точні показання.21 липня 2020 р.

Якщо смажите яловичину, помістіть яловичину на решітку для смаження в жаровню; поставте блюдо на конфорку або гриль на непрямому вогні та закрийте кришку. Варіть до готовності яловичини, приблизно 30 хвилин на 500 г; час від часу поливайте жаровню соком.

Тримайте капюшон опущеним під час смаження більш товстих шматків. Їм потрібне більше прямого нагрівання, щоб забезпечити їх повне приготування. Опущений капот також допомагає рівномірніше смажити м’ясо, оскільки тепло відбивається від капота та боків, випромінюючи тепло до м’яса з усіх кутів.

Якщо закрити кришку барбекю під час приготування курки, біфштексів, риби та овочів, це допоможе їм рівномірно приготуватися. Коли ви готуєте барбекю із закритою кришкою, ви створюєте конвекцію, оскільки гаряче повітря рухається всередині барбекю, не маючи можливості вийти. Це допомагає приготувати внутрішню частину страви так само, як це робить духовка.

Інструкції

  1. Підготуйте барбекю до непрямого приготування на середньому вогні (180–230°C). …
  2. У великій мисці з’єднайте гарбуз, картоплю, батат і моркву. …
  3. Смажте овочі на непрямому середньому вогні протягом 45–50 хвилин або до золотистого кольору та готовності.

так! Ви можете налаштувати свій газовий барбекю з кришкою для створення конвекційного тепла (як піч – тільки краще) і готуйте смачну печеню!

Оцініть статтю