Як працювати з диспенсером для збитих вершків ISI
- Прикрутіть верхню частину.
- Прикрутіть наконечник декоратора.
- Вставте картридж N2O в ковпачок і швидко закрутіть його на верхній частині дозатора. …
- Струсіть його.
- Тримайте каністру догори дном і направте її в раковину або миску, щоб перевірити.
- Обережно стисніть, щоб вийшли збиті вершки.
Тож ви просто якось покрутитесь. Це. А потім будемо заряджати. Це. Ви можете почути газ. А потім хочеться сильно збовтати, щоб газ взаємодіяв із сиропом. І яйце. Білий.
П’ять простих кроків для кращих збитих вершків
- Відкрутіть верхню частину дозатора та вставте потрібний наконечник. …
- Влийте вершки або бажану рідину до макс. …
- Рівномірно та міцно закрутіть верхню частину на каністру, обережно, щоб уникнути перехресної різьби. …
- Струсіть дозатор кілька разів і переверніть його догори дном.
Зарядні пристрої для збивання вершків N2O — це невеликі доступні каністри, наповнені закисом азоту. Коли ви використовуєте одну з цих каністр для приготування збитих вершків, закис азоту допомагає стабілізувати крем, роблячи його густим і кремовим. Ці зарядні пристрої стали основним елементом кухні для багатьох домашніх кулінарів і професійних кухарів.
Для цього вам знадобиться мірна чашка, легка воронка та сито. Інструменти. Потім рівномірно та надійно прикрутіть головку до пляшки. Тепер вставте оригінальний легкий кремовий зарядний пристрій у тримач зарядного пристрою.