Як ви використовуєте зарядний пристрій iSi?

Як працювати з диспенсером для збитих вершків ISI

  1. Прикрутіть верхню частину.
  2. Прикрутіть наконечник декоратора.
  3. Вставте картридж N2O в ковпачок і швидко закрутіть його на верхній частині дозатора. …
  4. Струсіть його.
  5. Тримайте каністру догори дном і направте її в раковину або миску, щоб перевірити.
  6. Обережно стисніть, щоб вийшли збиті вершки.

Тож ви просто якось покрутитесь. Це. А потім будемо заряджати. Це. Ви можете почути газ. А потім хочеться сильно збовтати, щоб газ взаємодіяв із сиропом. І яйце. Білий.

П’ять простих кроків для кращих збитих вершків

  1. Відкрутіть верхню частину дозатора та вставте потрібний наконечник. …
  2. Влийте вершки або бажану рідину до макс. …
  3. Рівномірно та міцно закрутіть верхню частину на каністру, обережно, щоб уникнути перехресної різьби. …
  4. Струсіть дозатор кілька разів і переверніть його догори дном.

Зарядні пристрої для збивання вершків N2O — це невеликі доступні каністри, наповнені закисом азоту. Коли ви використовуєте одну з цих каністр для приготування збитих вершків, закис азоту допомагає стабілізувати крем, роблячи його густим і кремовим. Ці зарядні пристрої стали основним елементом кухні для багатьох домашніх кулінарів і професійних кухарів.

Для цього вам знадобиться мірна чашка, легка воронка та сито. Інструменти. Потім рівномірно та надійно прикрутіть головку до пляшки. Тепер вставте оригінальний легкий кремовий зарядний пристрій у тримач зарядного пристрою.

Оцініть статтю