Як використовувати дерево Кадамба?

Знімає біль – в Індії дерева кадамба використовували як аюрведичні ліки для полегшення будь-якого болю та запалення. Щоб полегшити стан пацієнта, листя прив’язують до уражених місць тканиною.

Цибулинний плід (з квітами) їстівний і споживається в сирому вигляді в Північній Індії. Він ароматний, солодкий і трохи гострий на смак, і його часто використовують як приправу. Екстракт листя нещодавно використовувався для отримання наночастинок срібла для спектроскопії раманівського розсіювання з покращеною поверхнею.

Вживання фруктів Кадамба вранці допомагає заповнення дефіциту гемоглобіну в крові. Корисні плоди кадамби і годуючим матерям. Згідно з Аюрведою, фрукт кадамба контролює всі три доші (вата, капха, пітта) тіла. Корисний фрукт кадамба і чоловікам.

Дерево Кадамба представляє любов і відданість у божественному контексті. Крім того, дерево Кадамба вважається божественною обителлю богині Радхи, яка є символом чистої любові та відданості. Віддані часто шукають її благословення під затишною тінню Кадамби.

Дхату: Кадамба впливає на дхату «Раса» (плазму), сприяючи очищенню та живленню на цьому базовому рівні. Мала: Він сприяє здоровому виведенню відходів (Mala), сприяючи загальній детоксикації та здоров’ю травлення.

Знизити рівень цукру в крові. Кілька досліджень доводять, що листя, кора та коріння дерева кадамба ефективні для зниження рівня цукру в крові. Листя цього дерева містить метанолові екстракти, які надзвичайно корисні для зниження підвищеного рівня цукру в крові.

Оцініть статтю