Як використовувати кукурудзяний крохмаль?

Рецепти С кукурудзяний крохмаль

  1. ПАСТА: У макаронних виробах кукурудзяний крохмаль кукурудзяний крохмаль можна додати в суміш, замінивши частину пшеничного борошна. …
  2. КРЕМ ТА ДЕСЕРТИ: Ви також можете використовувати кукурудзяний крохмаль в цукерках. …
  3. СОУС: Щоб зробити ваш соус більш вершковим і однорідним, додайте кукурудзяний крохмаль розчиняють у невеликій кількості холодної води.

Кукурудзяний крохмаль є популярним інгредієнтом, який використовується для згущення супів, соусів, десертів і багатьох інших рецептів. Білий порошок не містить глютену і є вуглеводом, отриманим з ендосперму кукурудзи. Його функція полягає в тому зв'язувати заготовки разом, зберігати начинку разом і допомагати з консистенцією страв.

Почніть з розчинення кукурудзяного крохмалю в холодній рідині. Потім додайте суміш до рецепту та постійно помішуйте, поки вона стоїть на вогні – крохмаль потрібно закип’ятити, щоб спрацював ефект згущення.

«Кукурудзяний крохмаль має багато застосувань у кулінарії. Його часто використовують як загусник в соусах, супах, пудингах і десертах. Крім того, його можна використовувати для додання хрусткої текстури покриттям смаженої їжі та як сполучний агент у рецептах випічки.", – зазначає вона.

Кукурудзяний крохмаль це борошно, зроблене з кукурудза використовується в кулінарії або для приготування кремів, як загусник. Слово також вживається кукурудзяний крохмаль, термін, від якого походить товарний знак кукурудзяний крохмаль, один кукурудзяний крохмаль створений у Сполучених Штатах у 1842 році, зараз виробляється англо-голландською транснаціональною компанією Unilever.

Оцініть статтю