Як визначити, чи шматочки бекону погані?

Показники якості, такі як сильний запах, зміна незвичайного кольору або текстури означає, що шматочки бекону більше не можна споживати. Завжди орієнтуйтеся на дату споживання та довіряйте своїм відчуттям, щоб визначити, чи безпечний продукт для споживання. 1 травня 2024 р.

Шматочки бекону: нарізаний домашній бекон є чудовим доповненням майже до будь-якої страви, а в герметичному контейнері ви можете зберігати його в холодильнику трохи менше тижня. Також відомо, що шматочки бекону добре заморожуються, зберігаються до шести місяців при правильному зберіганні в морозилці.

За їжею за датою шматочки бекону, виготовлені зі справжнього бекону, після відкриття їх можна зберігати будь-коли Від 6 тижнів у холодильнику до 6 місяців у морозилці. Сайт також зазначає, що діапазон дат настільки ж хороший, як і спосіб зберігання.

Термін придатності шматочків McCormick Culinary® зі смаком бекону становить 720 днів щільно закриті та зберігаються в прохолодному сухому місці для захисту від втрати смаку та вологи. Уникайте впливу тепла, вологості, прямого сонячного світла та флуоресцентного світла, щоб зберегти смак і колір.

Як визначити, чи шкідливий бекон?

  1. Найкращий за датою пройдено.
  2. Упаковка незакріплена або незапечатана.
  3. Має кислуватий сірчаний запах.
  4. М'ясо слизове.
  5. Його колір більше не рожевий/червоний і білий, а сірий, зелений або коричневий.
  6. Присутня цвіль.

Просидівши в холодильнику протягом тижня, ви можете помітити, що ваш бекон набув зеленого, сірого або коричневого відтінку. Ще раз, це зміна кольору вказує бактерії та/або грибки заселили ваш бекон. Якщо ви здогадуєтеся, що це означає, що час кинути бекон, ви маєте рацію!

Оцініть статтю