Як зберегти щойно приготований брауні?

Брауні краще зберігати в холодильнику, коли вони досягнуть кімнатної температури.. Загорніть їх у поліетиленову плівку та дайте їм відпочити в холодильнику, або з папером, або всередині форми, в якій вони охолоджувалися.

У металевій банці та з алюмінієвою фольгою. Влітку найкорисніше консервувати шоколад Загорніть його в алюмінієву фольгу, а потім зберігайте в металевому контейнері з кришкою.. Ми залишимо його в найхолоднішому та найсухішому місці в будинку, і таким чином ми зможемо запобігти його таненню під час високих температур.

Брауні триватиме 3-4 дні. у герметичному контейнері при кімнатній температурі та до тижня в холодильнику . Брауні зберігаються в морозильній камері до 3 місяців, але якщо вони залишаться замороженими протягом тривалого періоду, їхній смак і якість почнуть погіршуватися.

Як зберегти брауні? Загорнуті в поліетиленову плівку, витягнувши з холодильника, вони зберігаються від двох до п’яти днів.. Краще зберегти їх нерозрізаними. Брауні можна заморожувати, загорнувши в поліетиленову плівку, вони триватимуть приблизно 3-6 місяців.

Що стосується консервації, то брауні добре тримаються пару днів у герметичному контейнері, але якщо вони дуже вологі та гарячі, я віддаю перевагу тримати їх у холодильнику.

Використовуйте пергаментний папір, щоб викладати брауні в герметичний контейнер для найкращих результатів. Порада: коли зберігаєте брауні в герметичному контейнері, додайте разом із ними скибочку хліба. Волога з хліба допоможе зберегти брауні свіжими та м’якими ще пару днів.

Оцініть статтю