Ніхто не любить мокрий смажений вонтон, і є чудовий трюк, щоб зробити обгортку надзвичайно хрусткою. Замість того, щоб заклеїти обгортку, як конверт з водою, ви залиште більшу частину складеної обгортки незапечатаною, використовуючи лише трохи води, щоб з’єднати кінці.3 жовтня 2022 р
Найкращий спосіб зберегти смажену їжу хрусткою? Просто помістіть їх на решітку для охолодження, встановлену на деко. Якщо ви смажите кілька партій, поставте все в розігріту духовку, щоб усе було теплим, поки ви продовжите смажити та додавати на решітку.
Щоб запобігти кашоподібним вонтонам і локшині, головне варити їх окремо від бульйону. Може здатися, що найкращий спосіб отримати ароматний суп — налити вонтон і локшину в бульйоні з перцем, але це одна з найгірших речей, які ви можете зробити для їх текстури.
По-перше, ви хочете побризкати вонтони якимось кулінарним спреєм. Це гарантує, що вонтон стане золотисто-коричневим, але він не розмокне через надлишок олії. Обгортки Wonton зазвичай дуже тонкі додавання занадто великої кількості олії може призвести до втрати хрусткості.
Якщо брати на вечірку або просто їхати викласти в деко і накрити парою шарів фольги. Вони смачні гарячими, теплими або кімнатної температури. Їх можна приготувати заздалегідь і знову поставити в духовку, щоб розігріти безпосередньо перед подачею.
Ось що ви можете зробити:
- Упакуйте смажену їжу окремо від інших предметів у коробку для обіду, щоб уникнути розмокання пари.
- Загорніть смажене в паперові рушники, щоб ввібрати зайву вологу.
- Використовуйте герметичний контейнер, щоб захистити смажену їжу від повітря та вологи.