Як збільшують суп?

Можна спробувати зробити суп густішим, наприклад, борошном, але вони легко комкуються і в супі можуть залишитися заважаючі грудочки. Найпростіший і, мабуть, найсмачніший спосіб приготувати суп, який залишився густим, – згуснути використовувати картопляне пюре з пластівців.17 лютого 2021 р

Змішайте невелику кількість кукурудзяного крохмалю або пшеничного борошна з бризкою холодної води. Вмішайте пасту в гарячий суп і дайте йому трохи покипіти.

Збільшення є згущення рідкої їжі шляхом додавання крохмального борошна. При загущенні крохмальним борошном крохмаль при нагріванні зв'язує рідину і набухає, утворюючи густу консистенцію, желе або гель. Для згущення можна використовувати пшеничне борошно, картопляне борошно, кукурудзяний крохмаль або ячмінний солод.

Kiisseli можна загустити або кукурудзяним крохмалем, або картопляним борошном. Кукурудзяний крохмаль підходить для молочного та рослинного печива на молочній основі. Це змушує текстуру киселю ламатися, а не розтягуватися. Коли в чайнику є кукурудзяний крохмаль, дають покипіти кілька хвилин, щоб крохмаль встиг зваритися.

Вже трохи підсохлий хліб ідеально підходить для згущення супів. За бажанням томатний суп також можна протерти.

Для загустіння використовують пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль, ячмінні висівки, порошок маранти. і т. д. Так що варіантів для всіх дієт вистачає. Вершки, масло або яєчний жовток також згущують соус. Ці кількості завжди додають в соус в кінці.

Оцініть статтю