Як зробити мій хліб глянцевим?

Щоб зробити ваш готовий хліб або випічку блискучими, змастіть яєчним розчином перед випіканням або простою сиропною глазур’ю після випікання.10 липня 2024 р

Яєчний жовток злегка збити з 1 чайною ложкою вершків утворює дуже блискучу темно-коричневу скоринку, збиту з 1 чайною ложкою молока, вона дає блискучу середньо-коричневу скоринку.

ГЛАЗУР ПЕРШИЙ: Змішайте яйце та воду (або виберіть молоко чи вершки) і перемішайте. Застосуйте це за десять хвилин до закінчення часу випікання. ГЛАЗУР ДРУГА: змішайте яєчний жовток і вершки (або виберіть молоко чи воду). Ця глазур надає хлібу насиченого коричневого кольору, якщо її нанести перед випіканням або за десять хвилин до випікання.

Звучить очевидно, але хліб зазвичай потрібно випікати при високій температурі. Золотисто-коричнева блискуча скоринка досягається, коли цукри та амінокислоти (будівельні блоки білків) у тісті реагують разом під час високої температури в духовці. Для простого тіста з борошна, води, солі та дріжджів випікати при 220 – 225°С.

Яєчний білок: Для більшого блиску, але меншого фарбування, збийте 1 великий яєчний білок до утворення піни, а потім змастіть тісто. Яєчний білок чудово використовувати перед додаванням цукрової піски, оскільки він надасть вашій випічці блискучий вигляд. Зберігайте залишки миття яєць у герметичному контейнері в холодильнику.

Зазвичай це досягається шляхом з використанням високоглянцевого лаку або лаку. Цей тип обробки часто використовується для дерев’яних меблів, підлоги та шаф. Його також можна використовувати на інших поверхнях, таких як метал, пластик і скло.

Оцініть статтю