Як зупинити вогонь жиру на Traeger?

Тримайте кришку закритою як на грилі, так і на бункері. НЕ використовуйте воду або борошно для гасіння вогню. Просто почекайте, поки вогонь догорить.

Запобігання пожежі

  1. Стежте, щоб ваш гриль завжди був ретельно очищений. …
  2. Слідкуйте за накопиченням мастила, тобто калюжами жиру замість належного стікання. …
  3. Перш ніж запускати гриль, переконайтеся, що вогонь не заповнений попелом і не переповнений пелетами.
  4. Завжди запускайте/розпалюйте гриль правильно.

Як очистити пелетний гриль

  1. Очистіть кришку. Використовуйте шпатель і нейлонову щітку, щоб зішкребти накопичення на кришці. …
  2. Випорожніть його. …
  3. Вискоблити все! …
  4. Очистіть решітки. …
  5. Не забудьте про термометр і жолоб для жиру! …
  6. Вичистіть пилососом усе сміття. …
  7. Очистіть зовнішню частину. …
  8. Зберіть знову.

4 кроки до гасіння пожежі жиру

  1. Накрийте вогонь металевою кришкою або деком. Залиште кришку, поки вона не охолоне.
  2. Вимкніть джерело тепла.
  3. Якщо він невеликий і його можна впорати, насипте на нього соди або солі, щоб загасити вогонь.
  4. У крайньому випадку розпиліть вогонь сухим хімічним вогнегасником класу B.

Бочка для жиру та попелу Ця ключова область (розташована на серії Timberline & Ironwood) знаходиться під вогнищем, де згоряють деревні гранули під час приготування. Цей одноразовий бочонок забезпечує швидке та просте очищення. Просто замініть вкладиш, коли він заповниться, і замініть його новим.

Що робити, якщо виникла пожежа жиру? Найкраще, що можна зробити, це переконайтеся, що гриль знаходиться достатньо далеко від будинків, будівель, навісів або інших легкозаймистих матеріалів, а потім залиште кришку відкритою, щоб вогонь згорів.

Оцініть статтю