Тримайте кришку закритою як на грилі, так і на бункері. НЕ використовуйте воду або борошно для гасіння вогню. Просто почекайте, поки вогонь догорить.
Запобігання пожежі
- Стежте, щоб ваш гриль завжди був ретельно очищений. …
- Слідкуйте за накопиченням мастила, тобто калюжами жиру замість належного стікання. …
- Перш ніж запускати гриль, переконайтеся, що вогонь не заповнений попелом і не переповнений пелетами.
- Завжди запускайте/розпалюйте гриль правильно.
Як очистити пелетний гриль
- Очистіть кришку. Використовуйте шпатель і нейлонову щітку, щоб зішкребти накопичення на кришці. …
- Випорожніть його. …
- Вискоблити все! …
- Очистіть решітки. …
- Не забудьте про термометр і жолоб для жиру! …
- Вичистіть пилососом усе сміття. …
- Очистіть зовнішню частину. …
- Зберіть знову.
4 кроки до гасіння пожежі жиру
- Накрийте вогонь металевою кришкою або деком. Залиште кришку, поки вона не охолоне.
- Вимкніть джерело тепла.
- Якщо він невеликий і його можна впорати, насипте на нього соди або солі, щоб загасити вогонь.
- У крайньому випадку розпиліть вогонь сухим хімічним вогнегасником класу B.
Бочка для жиру та попелу Ця ключова область (розташована на серії Timberline & Ironwood) знаходиться під вогнищем, де згоряють деревні гранули під час приготування. Цей одноразовий бочонок забезпечує швидке та просте очищення. Просто замініть вкладиш, коли він заповниться, і замініть його новим.
Що робити, якщо виникла пожежа жиру? Найкраще, що можна зробити, це переконайтеся, що гриль знаходиться достатньо далеко від будинків, будівель, навісів або інших легкозаймистих матеріалів, а потім залиште кришку відкритою, щоб вогонь згорів.