Яка культура найкраще росте в Каліфорнії?

Каліфорнія має ідеальний клімат для вирощування винний і столовий виноград. Літо тривале і посушливе, що дозволяє винограду дозрівати до досконалості. Ось чому Голден-Стейт виробляє 99% столового винограду в країні.2 лютого 2021 р.

мигдаль. Каліфорнія виробляє 80% світового мигдалю та 100% комерційних поставок Сполучених Штатів.

Статистика сільськогосподарського виробництва Каліфорнії

  • Молочні продукти, молоко — $10,40 млрд.
  • Виноград — $5,54 млрд.
  • Велика рогата худоба і телята — 3,63 мільярда доларів.
  • Мигдаль — 3,52 мільярда доларів.
  • Салат — 3,15 мільярда доларів.

Посібник із посадки овочів для Південної Каліфорнії

  • Літо. квасоля, шніт-цибуля, кукурудза, огірок, баклажан, зелена цибуля, гострий перець, петрушка, гарбуз (міні), редис, кабачок, перець солодкий, мангольд, помідори, чебрець, кавун (дитинка)
  • Восени (в теплих регіонах) …
  • Зима (в теплих регіонах)

Багато спеціальних каліфорнійських культур (наприклад мигдаль, артишоки та брокколі) майже ніде в країні не вирощують. Спеціальні культури стикаються з різноманітними проблемами, пов’язаними з кліматом.

Вечі ерозії з прилеглих гір відклали рясний осад, утворивши глибокий верхній шар ґрунту та першокласні сільськогосподарські угіддя. Окрім чудових ґрунтів, Каліфорнія має середземноморський клімат, який дозволяє вирощувати понад 400 різних сільськогосподарських товарів, більше, ніж будь-яке інше місце в США.

Оцініть статтю