Яка молитва до Івана 12 35-36?

Ісусе, допоможи нам щодня ходити у світлі, яке Ти нам даєш. Дякую за Ваше світло серед навколишньої темряви в Церкві і в нації. Отче, об’яви Свого Сина всім своїм блукаючим вівцям. Пошли Свого Святого Духа на тих, хто сидить у великій темряві, щоб Ісус відкрився їм. 16 вересня 2010 р.

Івана 12:35-36 (NIV) У наших віршах на сьогодні, Ісус наголошує на обов’язку використовувати наші теперішні можливості – нам дано світло, але на короткий час – ми повинні ходити у світлі, поки воно у нас є. Наш час на цій землі короткий і обмежений. Престол благодаті одного дня буде витіснений престолом суду.

Предвічний Боже, в Якого милосердя нескінченне і скарбниця співчуття невичерпна, зглянься ласкаво на нас і примножи в нас Твоє милосердя, щоб у важкі хвилини ми не впадали у відчай і не впадали в зневіру, але з великою довірою підкорилися Твоїй святій волі, яка це сама Любов і Милосердя. Амінь.

Іван 17:20–24 молиться про єдність у Церкві Боже, ми молимося, щоб ми були одне разом так само, як Ти і Син є одне, щоб світ міг знати, що Ти послав Сина і полюбив їх, як Ти любиш Сина. І Бог, коли ми молимося про все це, ми бажаємо, щоб ми були з Ним там, де Він є.

Люблячий і Милосердний Боже, Я приходжу перед вами з відкритим серцем, шукаючи вашої божественної присутності та керівництва. Як сказав Ісус в Євангелії від Івана 12:32: «І коли Я буду піднесений із землі, усіх людей притягну до Себе», я стою перед Тобою, шукаючи Твоєї божественної присутності.

Надійтеся на світло, поки ще є час; тоді ви станете дітьми світла». Сказавши це, Ісус відійшов і сховався від них». Івана 12:34-36. Кінець близький для Ісуса. Він все більше і більше говорить про смерть, страждання і воскресіння.

Оцініть статтю