Яка на смак піца Маргарита?

Смак Маргарити справді унікальний, Соус солодкий і гострий, із смаком маринари/пасти. Скоринка чудова і має ці неаполітанські підгорілі бульбашки. Жувальний, але доступний. 7 січня 2023 р

Основна відмінність полягає в тому Піца Маргарита готується зі свіжої моцарелли, яка містить більше рідини, ніж звичайна моцарелла. Моцарела в американській сирній піці сухіша, ніж у фірмовій піці. Рецепт «Маргарити» передбачає кожен раз свіжі помідори і базилік.

Піца Маргарита або піца Маргарита — це типова неаполітанська піца округлої форми з піднятим краєм (корніцоном) і прикрашена вручну подрібненими очищеними помідорами, моцарела (моцарелла буйвола або фіор ді латте), листя свіжого базиліка та оливкова олія першого віджиму.

Якщо ви любитель сиру і хочете, щоб ваша їжа була якомога сирнішою, ви можете вибрати піцу «Чіз Маргарита». Ця піца справді рай, тому що сир є на піці, а також у складках піци.

Піца маргарита, як її називають італійці, – це проста піца родом з Неаполя. Якщо все зроблено правильно, піца «Маргарита» має особливості пухирчаста скоринка, подрібнений томатний соус Сан-Марцано, свіжа моцарелла та базилік, крапелька оливкової олії та дрібна сіль. Ось і все.

Що стосується начинки, то піца Маргарита традиційно покривається помідорами, сиром моцарелла і листям свіжого базиліка. Поєднання цих інгредієнтів створює баланс солодкості, кислотності та крему, якому просто непереборно.

Оцініть статтю