Яка різниця між брокколі та пучками брокколі?

Брокколі — це щось середнє між брокколі та китайською брокколі, також відноситься до сімейства капустяних. Брокколі має довгі тверді стебла (тонкіші та ніжніші, ніж у брокколі), кілька дрібних листочків і невеликі суцвіття.7 жовтня 2022 р.

Брокколі також матиме довші стебла та менші головки порівняно з брокколі. Брокколіні все ще є досить новим овочем із сімейства хрестоцвітих, оскільки він був винайдений у 1993 році в Японії. Через його новизну та тому, що він забезпечує меншу кількість у стеблі, брокколі зазвичай дорожча за брокколі.

Вирок. Брокколіні – на волосок! За поживністю дві капусти дуже схожі. Але чудовий вміст вітаміну А в брокколі разом із тим фактом, що вона потребує менше підготовки та відсутності відходів, дає нам перевагу над брокколі.

Ви кажете «Брокколіні», я кажу «Брокколі». Він має смак, схожий на брокколі з відтінком перцю та гірчиці, але без нотки капусти брокколі.. Його спадщина гай-лан забезпечує його солодкість і легку гостроту.

Брокколіні, Аспаброк, дитяча брокколі або ніжна брокколі, це зелений овоч, схожий на брокколі, але з меншими суцвіттями та довшими тонкими стеблами. Це гібрид брокколі та гайлану (який іноді називають «китайською капустою» або «китайською брокколі»), обидві групи сортів Brassica oleracea.

Найкращий спосіб відчути користь брокколі для здоров’я – це їсти сирим. Стебла, листя та суцвіття їстівні. Ви також можете приготувати броколіні на пару та подати як гарнір до смачної поживної страви.

Оцініть статтю