Правда така цукрова пудра і цукрова пудра взаємозамінні. Цукрова пудра, широко відома як кондитерський цукор, цукрова пудра та глазур для тортів, — це цукор дрібного помелу, виготовлений шляхом подрібнення цукрового піску в порошок. Цукрова пудра та цукрова пудра — це цукор дрібного помелу.
У багатьох інших країнах звичайний цукор-пісок достатньо дрібний, щоб використовувати його для більшості випічок. Цукрова пудра – це білий цукор дуже дрібного помелу. Його подрібнюють до стану порошку, а комерційні сорти часто мають невелику кількість кукурудзяного борошна (кукурудзяного крохмалю) або іншого засобу, що запобігає злежуванню, щоб запобігти утворенню грудок.
Як і цукрову пудру, кондитерський цукор виготовляють з цукрового піску дрібного помелу. Однак ключова відмінність полягає в тому додавання кукурудзяного крохмалю. Додавання кукурудзяного крохмалю до цукрової пудри запобігає злипанню цукру та утворенню грудок з часом. Це захищає цілісність цукрової пудри.
кондитерський цукор Цукрова пудрацукор, також званий кондитерським цукром і цукровою пудрою, — це цукор дрібного помелу, отриманий шляхом подрібнення цукрового піску до порошкоподібного стану.
Якщо у вас закінчилася цукрова пудра або ви не можете її купити, ви можете зробити її самостійно збивання цукрового піску або цукрового піску в кухонному комбайні, потужному блендері, стандартному блендері, кавомолці чи спеціях, або більш копітко, у ступці й товкачику.