Яка різниця між кондитерською та кондитерською?

Місцева кондитерська може продавати тістечка, але ці два слова не слід використовувати як взаємозамінні. Як ми обговорювали, кондитерська — це французька випічка, яка також описує місце, де продається ця випічка. Кондитерські вироби насправді стосуються конкретного продукту, який виготовляється або купується в кондитерській. 16 серпня 2023 р.

Pâtisserie використовується для опису Французька випічка та кондитерська, в якій вона продається. Хоча в англомовних країнах це слово використовується досить вільно, у Франції та Бельгії закон обмежує його використання пекарнями, у яких працюють ліцензовані maître pâtissier (майстри-кондитери).

Pâtisserie (французька: [pɑtisʁi]), кондитерська англійською або кондитерська американською англійською, це тип пекарні, що спеціалізується на випічці та солодощах. У французькій мові слово pâtisserie також позначає випічку, а також виготовлення кондитерських виробів.

Види кондитерських виробів

  • Еклери.
  • Macarons.
  • Мадлен.
  • Мільфей.
  • Профітролі.
  • Тарт татен.

Що таке шеф-кондитер? Кондитер або кондитер; французька жіноча версія слова – patissiere, це шеф-кухар на професійній кухні, який вміє готувати тістечка, десерти, хліб та іншу випічку.

Місцева кондитерська може продавати тістечка, але ці два слова не слід використовувати як взаємозамінні. Як ми обговорювали, кондитерська — це французька випічка, яка також описує місце, де продається ця випічка. Випічка насправді відноситься до конкретного продукту, який виготовляється або купується в кондитерській.

Оцініть статтю