Яка різниця між моті та дайфуку?

Дайфуку зазвичай їдять як десерт, тоді як моті в його найпростішій ітерації – це пікантна закуска, яка не має особливого смаку, її єдина солодкість походить від природних цукрів і крохмалю, присутніх у клейкому рисі.26 червня 2023 р.

Історія Daifuku Його стали називати habotai mochi (рисовий пиріг із товстим животом) через те, як начинка розширилася всередині рисового коржа.

У той час як данго виготовляється з різновиду рисового борошна, який називається мотіко, моті виготовляється з клейкого рису, який був подрібнений, пропарений і потовчений у липку кульку.. Існують також відмінності в текстурі, данго м’якше і легше, ніж моті, який має більш липку текстуру.

велика удача Дайфукумочі (大福餅), або дайфуку (大福) (буквально "велика удача"), — це вагасі, різновид японського кондитерського виробу, що складається з невеликих круглих моті, наповнених солодкою начинкою, найчастіше анко, підсолодженою пастою з червоних бобів, виготовленою з бобів адзукі.');})();(function( ){window.jsl.dh('8m-5ZsPVC5KhiLMP056miA4__54','

Манджу – це кондитерський виріб з начинкою та парою. Його традиційно фарширують пастою з червоної квасолі, але сьогодні ми знаходимо багато інших начинок. Форми також мають багато форм, і найвідомішою є форма момідзі (кленового) листа. Дайфуку — це миска з начинкою з моті (рисовий пиріг).

Але що таке дайфуку і що означає дайфуку? Насправді це просто моті з начинкою або начинкою, найчастіше пастою з червоної квасолі, але часто й іншими смаками. Насправді, так само, як існує багато типів моті, дайфуку має багато варіантів, деякі з яких ми торкнемося в цій статті.

Оцініть статтю