Яка різниця між південною смаженою куркою та смаженою куркою по-сільськи?

За межами південних штатів багато людей не думають, що Є різниця. Однак для тих, хто це робить, смажене по-сільськи проти смаженої курки може бути суперечливою темою, оскільки, здається, у кожного є свій рецепт і вподобання. загалом, відмінності зводяться до підливи та панірування.

Дивно, але відповідь не має нічого спільного з тим, як виглядає будь-яка партія курки. Простіше кажучи, різниця між смаженою куркою та південною смаженою куркою полягає в тому смак. Харчові приправи та смак південної душі.

Обидва способи, сільське смажене та смажене курча, схожі, але варіацій у рецепті достатньо, щоб створити дві абсолютно різні, але однаково смачні страви чистої комфортної їжі. Це порівняння показує, як поєднуються ці дві класичні південні страви.

З 17 по 19 ст. Загальноприйнята думка вважала Південь Америки місцем проживання смаженої курки. Жителі півдня зробили його центральною частиною своєї регіональної кухні та вихвалялися, що лише афроамериканці, здебільшого поневолені, можуть готувати «справжню» смажену курку.

13 видів смаженої курки по всьому світу

  • Southern Fried Chicken, США. Fierman Much/Shutterstock. …
  • Крила Баффало, США. Аксель Мел/Шуттерсток. …
  • Карааге, Японія. …
  • Курка Янньом, Південна Корея. …
  • Янь Су Джі та Да Джі Пай, Тайвань. …
  • Кантонська хрустка курка, Китай. …
  • Аям Горенг, Індонезія та Малайзія. …
  • Курка 65, Індія.

Сільський смажений стейк є закінчується коричневою підливою в той час як смажений курячий стейк подається підливою з пилорами або білого перцю. Тісто для м’яса часто може трохи відрізнятися від одного рецепту до іншого.

Оцініть статтю