Яка різниця між праліне і праліне?

Праліне — це паста на основі горіхів, яка широко використовується у кондитерській справі. Його не слід плутати з праліне, яке є цукеркою, вкритою карамелізованим цукром.

праліне, у французьких кондитерських виробах, вареної суміші цукру, горіхів і ваніліну, часто подрібнений до пасти для використання в якості начинки для тістечок або цукерок, аналогічний марципану; також, покритий цукром мигдальний або інший горіх.

Праліне це паста, яка є сумішшю горіхів, шоколаду та цукру. У той час як у Бельгії «праліне» визначається як шоколадна цукерка з начинкою. Зверніть увагу, що термін «праліне» бельгійського походження.

Є два основних види: французьке праліне, міцне поєднання мигдалю та карамелізованого цукру. Американські праліне, м’якше вершкове поєднання сиропу та горіхів пекан, лісових горіхів або мигдалю з молоком або вершками, схоже на помадку.

праліне, це міцне поєднання мигдалю та карамелізованого цукру. Ці зацукрованого мигдалю можна подрібнити в порошок під назвою «пралін», який використовується для начинки бельгійських шоколадних цукерок.

Інші терміни для праліне включають праліне з горіхом пекан, цукерки з горіхом пекан, пларіни та котлети з горіхом пекан, щоб назвати декілька. Сучасні новоорлеанські праліне з горіхом пекан не дуже відрізняються від тих, що виготовлялися сто років тому. Загальними факторами є молочні продукти, цукор і пекан.

Оцініть статтю