Яка різниця між шоколадним соусом і шоколадним соусом для помадки?

Основна відмінність – текстура. Гаряча помадка густіша та ситніша, а шоколадний соус рідкіший та сильніший. Шоколадний соус залишається соусом у холодильнику, тоді як гаряча помадка стає холодною та густою… як помадка.29 квітня 2023 р.

Шоколадний соус — це те, що ви отримуєте в цих пляшках із сиропом — він залишається рідким і ливною консистенцією навіть у холодильнику. Гострий соус із помадки – це те, що найкраще підходить для морозива – він насиченіший і густіший і зберігає свою ідентичність, навіть коли морозиво розм’якшується. Шоколадний смак тут більш насичений.

Хоча помадка часто містить шоколад, помадка – це не те саме, що шоколад. Шоколад являє собою суміш твердих частинок какао, какао-масла, іноді цукру та інших ароматизаторів, твердий і крихкий. Фадж — це суміш цукру, молочних продуктів і ароматизаторів, яку варять і охолоджують для отримання однорідного напівм’якого кондитерського виробу.

Інгредієнти: Гострий помадний соус зазвичай готується з шоколаду, цукру, масла та вершків або молока, тоді як шоколадний сироп готується з какао-порошку, цукру та води або молока. Консистенція: соус для гострої помадки має більш густу та вершкову консистенцію, ніж шоколадний сироп, який має тенденцію бути рідкішим і більш рідким.

У середній каструлі, поставленій на середній вогонь, збийте шоколад, цукор, жирні вершки, кукурудзяний сироп, какао-порошок і сіль разом, поки шоколад не розтане. Періодично збиваючи, дайте суміші закипіти. Кип'ятити 3 хвилини.

З чого готують шоколадний соус? Існують різні способи приготування, але цей рецепт зроблено з масло, жирні вершки, легкий кукурудзяний сироп і гіркий шоколад.

Оцініть статтю