Яка різниця між тальятелле та паппарделле для болоньєзе?

Тальятелле і Паппарделле Тальятелле — тонкіші з двох, тоді як паппарделле — це широкі язички макаронів із Тоскани.. З Емілії-Романьї та Марке тальятелле чудово поєднуються з традиційним м’ясним соусом болоньєзе, а також з вершками, прошутто та горохом; томатний соус і гриби; або навіть масло та креветки.17 липня 2023 р

тальятелле. Найкраща паста для болоньєзе або інших м’ясних соусів Трохи ширше за спагетті, тальятелле краще втримує соус. Тим не менш, болоньєзе однаково добре з зіті, фузіллі або лазанью, густі макарони, які можуть вбирати соус, не стаючи кашоподібними.');})();(function(){window.jsl.dh('XQO5ZpWuIKmC9u8Pip76mA0__35','

Найкраща заміна на паппарделле – інша плоска локшина на основі яєць, як-от тальятелле або яєчне фетучіні. Зроблені з однакового тіста, єдина різниця між цими трьома макаронами – їх розмір.

Тальятелле не така широка, як паста паппарделле, приблизно 1/2 дюйма (1,25 см). Товщина яєчного тіста та макаронних виробів, приблизно 1/16 дюйма (1-2 мм), однакова. Використовуйте наведений нижче спосіб, щоб вирізати обидві форми локшини.

Pappardelle — це плоска паста у формі довгої стрічки. Він ширший за тальятелле, але не такий широкий, як лазанья. Назва pappardelle походить від «pappare», що означає «з’їсти». Локшина є зазвичай подають із ситними соусами та інгредієнтами, такими як м’ясний/рагу соус, або з м’ясним рулетом чи баклажанами.

У Болоньї традиційно подають рагу тальятелле, виготовлене з яєць і борошна з м’якої пшениці північної Італії. Прийнятними альтернативами свіжим тальятелле є інші широкі плоскі макаронні вироби, такі як паппарделле або фетучіні, і трубчасті форми, такі як ригатоні та пенне.

Оцініть статтю