Найкращі шматки м'яса
- Наші найкращі вирізання. Picanha, перлина бразильських стейк-хаусів, займає почесне місце в нашому ресторані. …
- Смачна фральдінья. Наступним у нашому обідньому меню є Fraldinha, ще одна улюблена класична страва, яку обожнюють любителі стейків. …
- Мрія любителя свинини.
Picanha має більш товстий шар жиру з одного боку, оскільки він походить з крупа корови. Цей шар жиру додає посиленого смаку, який ви не обов’язково отримаєте у Fraldinha, але останній шматок контрастує з мармуровим жиром у всьому стейку, тому жир просочується в яловичину більш рівномірно.
Піканья Піканья, улюблений бразильський шматок яловичини, був улюбленим у Бразилії протягом багатьох років як доступний, але ароматний шматок м’яса, особливо якщо він приготований у традиційному стилі чураско. У США він досі відносно невідомий за межами бразильського стейк-хаусу.');})();(function(){window.jsl.dh('wUe5ZqmrMI640PEP1sumqAY__45','
Посібник із найкращого м’яса Бразилії
- Picanha (Rump Cap) Можливо, найбільш шанована нарізка бразильської кухні, піканья займає особливе місце в серцях і шлунках любителів м’яса в усьому світі. …
- Алькатра (верхня філе) …
- Fraldinha (нижня філе) …
- Філе Міньйон. …
- Linguica (ковбаса) …
- Кордейро (баранина) …
- Франго (курка)
Однією з головних зірок вечері чураско є стейк піканья, відомий американським м’ясникам як філейна шапка, горбкова шапка, горбкова кришка або стейк кюлот, і це смачно!