Яке м'ясо найкраще в бразильському стейк-хаусі?

Найкращі шматки м'яса

  • Наші найкращі вирізання. Picanha, перлина бразильських стейк-хаусів, займає почесне місце в нашому ресторані. …
  • Смачна фральдінья. Наступним у нашому обідньому меню є Fraldinha, ще одна улюблена класична страва, яку обожнюють любителі стейків. …
  • Мрія любителя свинини.

Picanha має більш товстий шар жиру з одного боку, оскільки він походить з крупа корови. Цей шар жиру додає посиленого смаку, який ви не обов’язково отримаєте у Fraldinha, але останній шматок контрастує з мармуровим жиром у всьому стейку, тому жир просочується в яловичину більш рівномірно.

Піканья Піканья, улюблений бразильський шматок яловичини, був улюбленим у Бразилії протягом багатьох років як доступний, але ароматний шматок м’яса, особливо якщо він приготований у традиційному стилі чураско. У США він досі відносно невідомий за межами бразильського стейк-хаусу.');})();(function(){window.jsl.dh('wUe5ZqmrMI640PEP1sumqAY__45','

Посібник із найкращого м’яса Бразилії

  • Picanha (Rump Cap) Можливо, найбільш шанована нарізка бразильської кухні, піканья займає особливе місце в серцях і шлунках любителів м’яса в усьому світі. …
  • Алькатра (верхня філе) …
  • Fraldinha (нижня філе) …
  • Філе Міньйон. …
  • Linguica (ковбаса) …
  • Кордейро (баранина) …
  • Франго (курка)

Однією з головних зірок вечері чураско є стейк піканья, відомий американським м’ясникам як філейна шапка, горбкова шапка, горбкова кришка або стейк кюлот, і це смачно!

Оцініть статтю