Яке національне блюдо Марокко і його головний інгредієнт?

Кускус вважається національною стравою Марокко Страву, приготовану на пару над каструлею з киплячими овочами, розпушують вручну протягом години або більше, щоб переконатися, що кінцевий результат неперевершений. Подається з баклажанами, цибулею та будь-якими іншими овочами на ваш смак, воно не тільки чудове на смак, але й надзвичайно корисне.

кус-кус це страва, яку їсть кожна марокканська сім’я, яка поважає себе, щоп’ятниці. Будучи національною стравою кількох країн від Марокко до Тунісу та Алжиру, кус-кус розмовляє з усіма, але його готують тисячею різних способів відповідно до сезонних продуктів.

Основний інгредієнт означає елемент у продукті, який має найбільшу вагу або об’єм, за винятком води.

Основні інгредієнти: марокканський

  • кус-кус. Кус-кус відомий як дар Аллаха і є основним продуктом харчування країн Північної Африки. …
  • кориця. Корицю кориці або касії збирають з кори дерева, причому кориця набагато дрібніша за касію.
  • Кмин. …
  • Солодка паприка. …
  • Апельсиновий цвіт води. …
  • Консервовані лимони. …
  • Харісса.

кус-кус, яку часто називають національною стравою Марокко, є універсальною та улюбленою основною їжею, що відображає суть найкращої кухні країни. Одна з найвідоміших марокканських страв з давніх часів, це крихітна пшенична крупа манної крупи, яка подолала кордони, щоб стати всесвітнім улюбленцем!

кус-кус Однією з найпопулярніших марокканських страв є кус-кус. Традиційно його готують із пшеничних макаронів, які згортають і нарізають вручну. Готується на пару з тушкованим м'ясом і сезонними овочами. При подачі кус-кус покривають м'ясом, потім зверху або по краях піраміди кладуть овочі.

Оцініть статтю