Яке послання залишає нам рання церква?

Рання церква не запропонувала ні нової психології, ні зручного моралізаторства, ні приємної духовності. Він пропонував істину Євангелія, яка має силу змінювати життя. Жодне інше повідомлення не змінює життя. Коли правда Бога входить у нас, тоді ми перетворюємося. 21 серпня 2023 р

Для віруючих, які жили в часи ранньої церкви та апостола Павла, хрест був єдиним і головним проголошенням: Християни знали лише один спосіб — бути прибитими до хреста разом із Христом. Вони відчували, що лише померши разом із ним, він міг би привести їх до воскресіння та царства.

Рання церква Це була спільнота прощення та примирення. Як ми вже говорили, християн часто виключали й критикували, але їх також активно переслідували, ув’язнювали, нападали й убивали. Однак християни вчили прощати і утримуватися від помсти противникам.

Звичайно, рання церква Він вплинув на суспільство, в якому жив, його щедрість, його відданість Богу та його тверда позиція, незважаючи на те, що його відкидали, били та переслідували, були вражаючими..

1 – У них було одне серце і одна душа, вони заслужили симпатії людей. 2 – Усі, хто увірував, жили разом; Вони ділилися всім, що мали відповідно до своїх потреб. 3 – Кожен день вони збиралися в Храмі з ентузіазмом. 4 – Протягом дня вони не припиняли навчати та проповідувати Ісуса.

Перші християни вважали себе відкупленою громадою, Вони пообіцяли вічне життя у Христі та зобов’язалися жити святим життям, очікуючи кінця цього світу , яка могла настати будь-якої миті з поверненням Христа як судді.

Оцініть статтю