Яке правило 3-3-3 для дошки з м’ясних виробів?

Незалежно від стилю дерев’яної дошки для ковбасних виробів, ви завжди можете дотримуватися правила 3-3-3-3. Кожна дошка з ковбасних виробів повинна мати три види м’яса, три види сиру, три варіанти крохмалю та три гарніри, такі як фрукти, горіхи або овочі.4 жовтня 2023 р

Є кілька, від яких я б тримався подалі баклажани, брюссельська капуста, ріпа, буряк, кабачки та гриби. Багато з цих овочів найкраще смакують у вареному вигляді, і дошки для м’ясних страв зазвичай не містять овочів, приготованих на пару або варених.

  1. Порада №1: почніть із того, скільки людей ви будете обслуговувати. …
  2. Порада №2: відвідайте місцевий магазин сиру. …
  3. Порада № 3: оберіть різні текстури, типи молока та типи консервованих продуктів для вашої дошки м’ясних виробів. …
  4. Порада №4: будьте креативні з формами та кольорами. …
  5. Порада №5: вибирайте вина з того самого регіону, що й ваші сири.

3 Крохмалі: нам подобається Taralli (традиційний італійський крекер, майже схожий на маленьку круглу хлібну паличку), Artisan Crisps від Rustic Bakery та багети від Gilles Baguettes. 3 Акомпанемент: оливки Cerignola, мигдаль Marcona, французькі корнішони.

Ось деякі з найкращих сирів для м’ясних дощок:

  • Твердий сир: шматочки пармезану, витримана гауда, азіаго.
  • Тверді сири: грюйер, конте, манчего, колбі, чеддер.
  • Напівм'який сир: хаварті, бутеркесе, мюнстер.
  • М'який сир: буррата, маскарпоне, страккіно.
  • Блакитний сир: горгонзола, данбартон блю, мармуровий блю джек.

Це правила, за якими я живу для найкращих сирних дощок.

  • Все повинно бути легкодоступним. Тверді сири завжди повинні бути на зовнішній стороні дошки. М’які сири до середини.
  • Щось тверде, щось м’яке та щось СИНЕ.
  • М'ясо повинно виділятися!
  • Щось солодке та щось пряне.
  • Гарнір! Гарнір!
Оцініть статтю