Яке співвідношення м’яса та овочів у стир-фраї?

Є три основні пропорції обсмажування, які допоможуть нам отримати рівномірну кількість кожного інгредієнта в кожному шматку. Для зажарки, яка складається лише з м’яса та овочів, нам потрібно співвідношення 1:1 або 2:1. 2:1 може бути будь-яким, залежно від ваших уподобань і страви. 29 травня 2019 р.

Для засмажки з м’яса та овочів використовуйте співвідношення 1:1 або 2:1. 2:1 може бути будь-яким, залежно від ваших уподобань і страви. Якщо ви використовуєте локшину або рис як основу, крохмаль поєднується з вашим білком або стоїть самостійно за тими самими правилами співвідношення, наведеними вище.

Хоча і рослини, і тварини можуть відрізнятися за щільністю енергії (кістковий мозок щільніший за курячу грудку, а солодка картопля щільніша за брокколі), як правило, можна з упевненістю сказати, що якщо ви прагнете дієти приблизно 50% рослин і 50% тварин, рослини займатимуть більше візуального простору під час кожного прийому їжі та…

Їжа та харчування По-перше, потрібно готувати білок і овочі окремо, і поєднувати їх лише після того, як обидва будуть повністю готові. Друге емпіричне правило для смаження: Виберіть один овоч на обжарку. Нарешті, завжди пам’ятайте, що рідину додавати лише після того, як усе більш-менш закінчиться.

Ключ до смаження – це постійно помішувати. Ваші овочі повинні мати достатньо місця для переміщення в воке. Переповнений вок призведе до того, що овочі будуть мокрими, а не хрусткими. Якщо ваш вок занадто насичений, готуйте м’ясо, а потім овочі порціями.

Кетчуп також можна використовувати для покращення магазинних соусів для обсмажування. Це додасть їм посилення смаку та ще більше насиченості. Ви також можете спробувати змішати кілька столових ложок із соусом теріякі, щоб створити складніший смак.

Оцініть статтю