Які 3 основні інгредієнти для приготування білого шоколаду?

сухого незбираного молока для кремова текстура; цукор для обжерливість; точка з ваніль для видихати аромати; з лецитин з соняшник, природний емульгатор, який забезпечує однорідність суміші різн інгредієнти.

Айворі білого кольору, з молочно-солодким смаком, білий шоколад – це кондитерський виріб виробляється з какао-масла. Змішують сухе молоко і цукор, а іноді і ароматизатори, наприклад ваніль. Какао-масло є інгредієнтом, який також використовується в чорному та молочному шоколаді.

При виготовленні білого шоколаду він має колір від білого до блідо-жовтого. Цей природний жир витягується з какао-бобів після подрібнення. Суху речовину, отриману в результаті такого помелу, використовують для какао-порошку або виробництва темного або молочного шоколаду.

какао терте, цукор, какао-масло, молочний жир, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор ваніль. цукор, какао-масло, незбиране сухе молоко, какао терте, суха молочна сироватка (молоко), емульгатор: соєвий лецитин, барвник: екстракт паприки, натуральний ароматизатор ваніль.

Якщо шоколад нагрівається до високої температури, какао-масло всередині тане та відділяється від решти інгредієнтів. В результаті він осідає на поверхні білим шаром. Якщо занадто багато вологи, цукор у шоколад кристалізується, утворюючи покриття білий, крапчастий або плямистий.

Какао терте і какао-масло змішують до отримання шоколад. Зробити шоколад чорного, додається цукор. Зробити шоколад до молока додають цукор і сухе молоко. Що стосується шоколад білий, не містить какао-пасти.

Оцініть статтю