Які 7 принципів HACCP Австралії?

У розробці планів НАССР, які відповідають заявленій меті, використовуються сім основних принципів. Ці принципи включають аналіз небезпеки, ідентифікація CCP, встановлення критичних меж, процедури моніторингу, коригувальні дії, процедури перевірки, а також ведення записів і документування.25 лютого 2022 р

Ці сім принципів: (1) аналіз небезпеки, (2) визначення критичних контрольних точок, (3) встановлення критичних меж, (4) процедури моніторингу, (5) коригувальні дії, (6) ведення записів і (7) перевірка процедури.

Принципи НАССР такі:

  • аналіз небезпеки.
  • визначення критичних контрольних точок.
  • встановлення критичних меж.
  • моніторинг.
  • вжиття коригувальних дій.
  • ведення документації.
  • перевірка результатів.

Існує сім принципів HACCP: проведення аналізу ризиків для всіх ваших процесів, визначення критичних контрольних точок, встановлення критичних меж, встановлення процедур моніторингу, встановлення коригувальних дій, встановлення відповідних процедур перевірки та встановлення процедур ведення записів і документації.

Сьомим принципом НАССР є встановити процедури ведення записів для перевірки того, що план виконується в письмовому вигляді та, якщо необхідно, надати доказ відповідності нормативним вимогам.

Офіційний HACCP сім кроків

  • Проведіть аналіз небезпеки. …
  • Визначити критичні контрольні точки (CCP)…
  • Встановіть критичні межі. …
  • Встановіть процедури моніторингу. …
  • Встановити коригувальні дії. …
  • Встановіть процедури перевірки. …
  • Встановіть процедури ведення записів і документації.
Оцініть статтю