Які бувають три типи універсальних ножів?

Є тільки три ножі, які є вирішальними на кухні: кухарський ніж, шкірний ніж і зубчастий ніж. Будь-які інші ножі – це розкіш, вони можуть зробити приготування легшим і приємнішим, але вони непотрібні.

У цій публікації в блозі ми докладніше розглянемо різні типи універсальних ножів, а також форми та розміри їх лез.

  • Універсальний ніж із фіксованим лезом. …
  • Складаний універсальний ніж. …
  • Універсальний ніж із висувним лезом. …
  • Універсальний ніж зі знімним лезом. …
  • Універсальний ніж з гачком. …
  • Універсальний ніж з увігнутим лезом. …
  • Універсальний ніж із заокругленим кінчиком леза.

Існує три основних типи лез ножів: прямі, зубчасті та частково зубчасті. Прямі леза підходять для багатьох речей, зубчасті леза чудово підходять для різання жорстких речей, як-от хліб, а частково зубчасті леза підходять і для того, і для іншого.

Які матеріали використовуються для кухонних ножів?

  • Ножі з нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь – це матеріал, який часто використовується для виготовлення домашніх кухонних ножів. …
  • Ножі з дамаської сталі. Дамаські ножі виготовляються з певного типу сталі і мають зварені леза. …
  • Керамічні ножі. …
  • Ножі з покриттям з нітриду титану. …
  • Висновок.

5 класичних порізів ножем

  • Вирізати кубики. Нарізка кубика складається з рівного куба, рівного з усіх боків. …
  • Julienne Cut. …
  • Нарізати фарш. …
  • Batonnet Cut. …
  • Brunoise Cut.
Оцініть статтю