Є тільки три ножі, які є вирішальними на кухні: кухарський ніж, шкірний ніж і зубчастий ніж. Будь-які інші ножі – це розкіш, вони можуть зробити приготування легшим і приємнішим, але вони непотрібні.
У цій публікації в блозі ми докладніше розглянемо різні типи універсальних ножів, а також форми та розміри їх лез.
- Універсальний ніж із фіксованим лезом. …
- Складаний універсальний ніж. …
- Універсальний ніж із висувним лезом. …
- Універсальний ніж зі знімним лезом. …
- Універсальний ніж з гачком. …
- Універсальний ніж з увігнутим лезом. …
- Універсальний ніж із заокругленим кінчиком леза.
Існує три основних типи лез ножів: прямі, зубчасті та частково зубчасті. Прямі леза підходять для багатьох речей, зубчасті леза чудово підходять для різання жорстких речей, як-от хліб, а частково зубчасті леза підходять і для того, і для іншого.
Які матеріали використовуються для кухонних ножів?
- Ножі з нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь – це матеріал, який часто використовується для виготовлення домашніх кухонних ножів. …
- Ножі з дамаської сталі. Дамаські ножі виготовляються з певного типу сталі і мають зварені леза. …
- Керамічні ножі. …
- Ножі з покриттям з нітриду титану. …
- Висновок.
5 класичних порізів ножем
- Вирізати кубики. Нарізка кубика складається з рівного куба, рівного з усіх боків. …
- Julienne Cut. …
- Нарізати фарш. …
- Batonnet Cut. …
- Brunoise Cut.