Які дієтичні поради для профілактики раку?

Слідуйте за одним дієта багатий на цільні зерна, фрукти, овочі та бобові. Обмежте споживання з готові та оброблені, багаті продукти з жирів і цукру. Обмежте споживання з червоне та оброблене м’ясо. Не перестарайтеся з солодкі напої. 24 травня 2018 р

Профілактика є найкращою зброєю для зниження ризику раку, і доступна кожному щодня. Є кілька способів зробити це звичкою: не палити або кинути якнайшвидше, дотримуватись різноманітного та збалансованого харчування, займатися спортом та проходити періодичні медичні огляди.

харчування протираковий: 5 страв зверху для запобігти раку

  1. 1 – харчування протиракові: брокколі. Брокколі я серед найкорисніших овочів для запобігти пухлинам згідно з багатьма дослідженнями. …
  2. 2 – харчування протиракові: ківі. …
  3. 3 – Чорниця. …
  4. 4 – Помідори. …
  5. 5 – Соя.

Здорове харчування, відмова від куріння, регулярна фізична активність, не забуваючи про періодичні огляди, щоб не витрачати дорогоцінний час. Усе це може змінити ситуацію та запобігти третині випадків раку. А можна продовжувати займатися профілактикою навіть після хвороби. Слідкуйте за станом свого здоров'я за допомогою цільових перевірок.

Дієта, багата фруктами та овочами, в якій рідко міститься сіль, а споживання червоного м’яса (особливо ковбас) і алкогольних напоїв зведено до мінімуму. є ефективним захистом від пухлин.

Запобігти i пухлини з харчуванням: рекомендації

  1. Більше фруктів і овочів. …
  2. Більше цільнозернових і бобових. …
  3. Щодня пийте багато води. …
  4. Жири: вибрати який і обмежити кількість…
  5. Обмежте споживання цукру, солодощів і солодких напоїв. …
  6. Зменшіть споживання солі. …
  7. Якомога менше вживати алкогольні напої.
Оцініть статтю