Які інгредієнти входить до складу суміші для паніровки хрустких смажених страв?

Суміш для паніровки CRISPY FRY® тепер стає смачнішою, ніж будь-коли, завдяки ще смачнішій, спеціальній суміші борошно, крохмаль, приправи і спеції. Насолоджуйтесь більш хрусткою смаженою куркою в кожному шматку.

Суміш для паніровки Crispy Fry — це особлива суміш борошно, крохмаль, приправи і спеції. Склад: крохмаль (тапіока, кукурудза), борошно пшеничне, сіль йодована (сіль, йод), часниковий порошок, спеції (перець чорний, паприка), підсилювач смаку Е621, гідрокарбонат натрію, стабілізатор Е461.

Інгредієнти: крохмаль тапіоки, кукурудзяний (кукурудзяний) крохмаль, пшеничне борошно (клейковина), йодована сіль (сіль, йод), часниковий порошок, спеції (чорний перець, паприка), підсилювач смаку (E621), розпушувач (бікарбонат натрію), стабілізатор (E461).

Якщо у вас немає суміші для паніровки Crispy Fry, я пропоную вам зробити такий варіант: – Борошно та кукурудзяний крохмаль (1:1/4) – сіль і перець – часниковий порошок – паприка – Змішайте їх у мисці, і це буде ваша суміш для паніровки. Примітка: якщо ви хочете, щоб ваша курка була більш хрусткою, додайте більше кукурудзяного крохмалю та менше борошна.

Вони можуть бути виготовлені із суміші хлібних крихт (наприклад, крекерів, американських панірувальних сухарів, японських сухарів та екструдованих сухарів) або з пшеничного борошна в поєднанні з іншими інгредієнтами, такими як борошно, крохмаль, камедь, барвники. , розпушувачі та приправи.

Додавання розпушувачів, таких як розпушувач або харчова сода, має вирішальне значення для тіста, яке розпускається в гарячій олії. Ці агенти виділяють вуглекислий газ під час нагрівання, розширюючи тісто та створюючи повітряні кишені. Це не тільки полегшить тісто, але й збільшить площу поверхні, що забезпечує більший хрускіт.

Оцініть статтю