Деякі з наших улюблених включають запечена квасоля, вершковий пармезан-полента, пасерований перець і цибуля, картопля фрі на шашлику та традиційний капустяний салат.
І як тільки ви визначитеся з ковбасою, яку хочете подати, ви можете почати звужувати вибір способів її приготування.
- Купити Смачну ковбасу. …
- Мак і сир. …
- салат з капусти. …
- Спагетті. …
- картопля. …
- Яблучне пюре. …
- Запечені боби. …
- Пасерована цибуля.
Італійська ковбаса робить будь-яку страву трохи пікантнішою. Гарячий або м’який, цілий або подрібнений, він добре поєднується з різноманітні овочі, включаючи яскравий перець, хрустку капусту, фенхель і солоні оливки, а також квасоля та макарони.
По-перше, ви не помилитесь із боком хрустка, приправлена пармезаном картопля. Вони є ідеальною їжею для комфорту та чудово поєднуються з гострою ковбасою. Класичний італійський нарізаний салат зі свіжими овочами, политий гострою італійською заправкою, ідеально підійде для вибуху свіжості.
Ідеї страв з копченої ковбаси
- Південна печена квасоля. Солодкуватий смак печеної квасолі ідеально поєднується з копченою ковбасою. …
- Картопляний салат. Домашній картопляний салат — це саме те, що вам потрібно, щоб насолодитися шашликом або пікніком із копченою гарячою італійською ковбасою Premio. …
- Смажені овочі.
Ковбасна оболонка, також відомий як шкірка ковбаси або просто оболонка, це матеріал, який охоплює начинку ковбаси. Натуральні оболонки виготовляють з кишок або шкіри тварин; штучні оболонки, введені на початку 20 століття, виготовлені з колагену та целюлози.