Які матеріали необхідні для установки дистиляції?

Для здійснення процесу необхідні три основних частини дистиляційного обладнання; Ребойлер або казан – використовується для нагрівання вихідної рідини. Конденсатор – нагріта пара охолоджується назад до рідкого стану. Приймальна колба – пристрій, у який збирається концентрат/дистилят.

Перегінний апарат передбачає круглодонна колба, джерело тепла, термометр, конденсатор і збірний стакан. Ми повинні використовувати колбу з круглим дном, оскільки вона менш схильна до розтріскування під дією тепла. Підігрійте розчин. Розчин нагрівають і рідина починає випаровуватися.

Дистиляційний апарат, який зазвичай називають «дистилятором», складається з посудина для рослинного матеріалу та води, конденсатор для охолодження та конденсації пари, що утворюється, і метод збору, або «приймач». Матеріал з відповідної частини рослини для екстракції занурюють у воду в дистиляційній посудині.

ДИСТИЛЯЦІЙНІ АБО АБО ДИСТИЛЯЦІЇ зазвичай складаються з киплячої камери, куди надходить вода, нагрівається та випаровується; конденсаційні змійовики або камери, де вода охолоджується та перетворюється назад у рідку воду; і резервуар для зберігання очищеної води. На рис. 1 показано компоненти та процес роботи дистилятора.

Найнеобхіднішим обладнанням для домашнього винокуріння є нерухомий. Астилатори бувають різних типів і розмірів і використовуються для нагрівання та охолодження рідкої суміші для відділення спирту. Найпоширенішими типами дистиляторів, які використовуються для домашньої дистиляції, є дистилятори, дефлегматори та колонні дистилятори.

Оцініть статтю