Які найбезпечніші суші?

Каліфорнійські роли містить авокадо, огірок і імітацію краба — не сиру рибу. Це означає, що вони є хорошим вибором, якщо ви турбуєтеся про захворювання харчового походження.

Здорові варіанти суші

  1. Сашимі. Сашимі — це свіжа, тонко нарізана сира риба. …
  2. Райдужний рулет. Відповідно до своєї назви, райдужний рол складається з інгредієнтів яскравих кольорів. …
  3. Овочеві роли з бурим рисом. Якщо ви не великий шанувальник морепродуктів, овочеві рулетики можуть стати вашим новим замовленням суші. …
  4. Рол з лососем і авокадо.

Будьте розумні щодо суші та сашимі. Будьте обережні (або уникайте) усіх видів тунця, включаючи синього, жовтоперого, великоокого та білого тунця. Те саме стосується скумбрії, морського окуня та жовтохвоста. Кращі варіанти суші та сашимі (з меншим вмістом ртуті) включають лосось, вугор, морський гребінець, кальмар, форель, восьминіг, морське вушко і креветка.

Морепродукти, які використовуються для приготування суші, повинні маркуватися як морепродукти для суші. Рибу, яка вживається в суші в сирому вигляді, необхідно заморозити до -20°C (-4°F) протягом 7 днів або -35°C (-31°F) протягом 15 годин.. Цей процес знищить будь-яких паразитів у рибі, що зробить її безпечнішою для споживання, але все ще є ризик.

З вершковим сиром як основним інгредієнтом, Філадельфія суші має високий вміст насичених жирів і холестерину та дуже низький вміст поживних речовин. Навіть у поєднанні зі здоровими інгредієнтами, такими як лосось або авокадо, якщо вони не виготовлені з нежирним вершковим сиром, ви все одно повинні обмежити цей тип суші.

Оцініть статтю