Які недоліки має спиртівка?

Нагрівання алкоголю зазвичай займає принаймні вдвічі більше часу, приблизно шість-вісім хвилин за хороших умов. Вони також набагато чутливіші до вітру; лобове скло необхідне навіть для найслабшого вітру.

Більшість нещасних випадків трапляється під час доливання палива, оскільки біоетанол надзвичайно легкозаймистий. Ви можете отримати серйозні травми, якщо паливо потрапить на ваш одяг або потрапить на інші легкозаймисті предмети. Ніколи не заповнюйте запалений або гарячий пальник.

Розрахунок необхідної кількості палива Він може вмістити до 1,5 унцій (44 мілілітрів) рідкого палива, наприклад спирту. В середньому він забезпечує час горіння близько 20 хвилин.

Спиртові плити мають дуже чисте згоряння, не виділяють сажі та незначні викиди. Приготування відбувається дуже швидко, оскільки тепло стає доступним миттєво після запалювання палива. Додаткові переваги та недоліки алкоголю як палива див. також у статті про приготування їжі з використанням етанолу та метанолу.

Насправді, алкогольні плити так само добре працюють у холодну погоду, якщо ви їх запустите. Потрібно просто трохи зрозуміти, як працюють спиртові печі, щоб їх запустити. Денатурований спирт має фізично нагрітися, щоб спалахнути, тоді як інші типи палива просто повинні бути піддані полум’ю, щоб спалахнути.

Вдихання парів алкоголю може завдати шкоди мозку та легеням і дуже швидко призвести до сп’яніння, тому дуже важливо знати про пов’язані з цим небезпеки. Коли люди «курять» або «випарюють» алкоголь, вони роблять це, нагріваючи його або виливаючи на сухий лід.

Оцініть статтю